06
Παρ, Αυγ
35 New Articles

Απ. Καλογιάννης: Να δοθεί το όνομα του Βασ. Σπανούλη στο Κλειστό Γήπεδο της Νεάπολης

Ρεπορτάζ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την απόδοση του ονόματος του Λαρισαίου Βασίλη Σπανούλη στο Κλειστό Γήπεδο της Nεάπολης προτείνει, με επιστολή στον υφυπ. Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.

 

Στην επιστολή του ο δήμαρχος Λαρισαίων τονίζει ότι η πόλη της Λάρισας θα τιμήσει τον σπουδαίο αθλητή, δηλώνοντας παράλληλα ανοικτός, στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με την ΓΓΑ και τα θεσμικά όργανα στο χώρο του μπάσκετ

Ωστόσο, ο Δήμαρχος εκφράζει την εκτίμηση ότι η ανάδειξη της σχέσης του Βασίλη Σπανούλη, με την γενέθλια πόλη της Λάρισας, αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο με την απόδοση του ονόματος του, στο Κλειστού Γήπεδο της Νεάπολης».

spanoulis 625x375 31 8

Ολόκληρη η επιστολή Καλογιάννη στον κ. Αυγενάκη έχει ως εξής:
Αξιότιμε κε. Υπουργέ
Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Λαρισαίου Βασίλη Σπανούλη από το μπάσκετ συνοδεύτηκε από αισθήματα αγάπης και αναγνώρισης της αξίας του από την ελληνική κοινωνία και την παγκόσμια κοινότητα του αθλήματος.
Η αφετηρία αυτής της μεγάλης και λαμπρής πορείας του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται στην Λάρισα. Στα γήπεδα και στους δρόμους της πόλης μας. Η Λάρισα είναι ιδιαίτερα περήφανη για το Βασίλη και θα τον τιμήσει. Για τον σκοπό αυτό είμαστε ανοικτοί στην συνεργασία μαζί σας, οποιαδήποτε στιγμή το κρίνεται σκόπιμο.
Ωστόσο εκτιμούμε ότι η ανάδειξη της σχέσης του Βασίλη Σπανούλη, με την γενέθλια πόλη της Λάρισας, αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο με την απόδοση του ονόματος του, στο Κλειστού Γήπεδο της Νεάπολης της ΓΓΑ.
Ο Δήμος Λαρισαίων είναι έτοιμος να συνεργαστεί με το υπουργείο σας και τα θεσμικά όργανα του μπάσκετ, για την υλοποίηση οποιαδήποτε ιδέας ή πρότασης για την αναγνώριση της προσφοράς του Βασίλη Σπανούλη στο μπάσκετ και στον αθλητισμό, ως ενός εκ των κορυφαίων του αθλήματος στην Ευρώπη.

Με εκτίμηση
Απόστολος Καλογιάννης

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr