14
Δευ, Ιουν
43 New Articles

Top Stories

Την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από το Σάββατο 12 Ιουνίου ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Τετάρτης 9/6 , ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε μια περίοδο συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης, λόγω Covid-19, το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» του Δήμου Λαρισαίων επικεντρώνει την προσοχή του στην προστασία της Δημόσιας Υγείας

Για την δεξίωση της βάφτισης, του αρραβώνα, του γάμου η επιλογή του ΛΟΥΚΟΥΛΛΟΥ είναι μια εγγυημένη λύση.

Και τον Ιούνιο συνεχίζονται τα προγράμματα ποδηλατικής οδηγικής συμπεριφοράς στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων.

Με επιτυχία υλοποιήθηκαν οι πρώτες δράσεις του εθελοντικού οργανισμού Άγγελοι της Χαράς σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο των Πολιτών

Τα ''καλλιτεχικά σωματεία Θεσσαλίας'' οργανώνουν την Τρίτη 1/6 από τις 10 π.μ. ως αργά το βράδυ καλλιτεχνική εκδήλωση με τραγούδια και άλλα δρώμενα, με καλλιτέχνες διαφόρων τεχνών.

Σε συνεργασία με τον βραβευμένο σεφ Μανώλη Ντάσκα προσθέσαμε στο Λαρισόραμα μία νέα ενότητα, που σίγουρα έλειπε.

Νέα δημόσια τοιχογραφία υπάρχει στην πόλη μας με τίτλο «Σύνθεσις -‘21» (Πόλις) αφιερωμένη στον Αγήνορα Αστεριάδη, με βάση τον εμβληματικό του πίνακα ''Πολιτεία''.

Για τα βαφτίσια, τον αρραβώνα, τον γάμο, για κάθε είδους δεξίωση και κοινωνική εκδήλωση ένας υπέροχος καλοκαιρινός χώρος είναι αυτός του ''Η πλατεία μας'' στην όμορφη πλατεία της Νεάπολης.

Για τη σκοπιμότητα του μέτρου να ανοίξει η εστίαση χωρίς ωστόσο να υπάρχει μουσική στα μαγαζιά, μίλησε στο OPEN ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πόλη για το Προσκήνιο Πολιτισμού, αφού υπεγράφη η σύμβαση για την τελική φάση εργασιών που θα ολοκληρώσει ένα χώρο πολιτισμού της Λάρισας.

Τριάντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Σερενάτα», σε στίχους του Λάκη Παπαδόπουλου και της Μαριανίνας Κριεζή και ερμηνευμένο από την Αρλέτα,