Το μήνυμα της ''εστίασης'' για την υγειονομική κρίση:'' μας λείπουν οι άνθρωποι''

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η estiasigreece στέλνει το δικό της μήνυμα, το μήνυμα όλης της εστίασης. Για όλη αυτήν την κατάσταση που διανύουμε με την υγειονομική κρίση. Ιδού το δελτίο τύπου:


''Μας λείπουν οι άνθρωποι…
Αυτή είναι η πραγματικότητα από την οποία όμως δεν λείπει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους πως θα σταθεί όρθια και θα αντέξει, όπως άντεξε στους αιώνες το καφενείο του Φορλίδα, το παλιότερο (σύμφωνα με το greekgastronomyguide) καφενείο της Ελλάδας με αδιάλειπτη λειτουργία απ’ το 1785. Μπορεί να λυγίζει σήμερα γιατί του λείπουν οι άνθρωποι ...... Αλλά...
Θα αγκαλιαστούμε ξανά
Θα χαρούμε όλοι μαζί και πάλι
Θα βγούμε νικητές…
Γιατί μας λείπουν οι άνθρωποι !
Στην υγεία όλων μας!
#menoumeoloimazi, στην πράξη
#estiasigreece

logo 31 4

Ευχαριστούμε την Αθηνά Κρικέλη και την ομάδα της για την εξαιρετική συνεργασία όπως επίσης και τον Κύριο Μανώλη Φορλίδα για την παραχώρηση του παλαιότερου καφενείου το οποίο λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1785 με μοναδική διακοπή την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε''.
Link Video : https://youtu.be/ni7-PoahofM

Το βίντεο που δημιουργήθηκε:

Υπάρχει επίσης ένα βίντεο με τίτλο «Η Εστίαση πέθανε», από τον ΣΚΕΑΝΑ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ) που αναφέρεται στο παρατεταμένο λουκέτο στους κλάδους της εστίασης, του πολιτισμού και του τουρισμού, το οποίο με την ευκαιρία αυτή τον ανεβάζουμε, για να το δείτε.