Ο Σεπτέμβρης έντυσε την μέχρι πρότινος ηλιόλουστη Λάρισα με φθινοπωρινό φως. Έτσι το αγαπημένο σας στέκι "Κουτούκι των ψηλών" για ακόμη μια σεζόν θα σας διασκεδάζει ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ με ζωντανή μουσική.

Κάθε Τετάρτη στην κορυφή του Λόφου στο Φρούριο ο Νίκος Νταλάκας, ο Τάσος Μήτσιος και ο Δημήτρης Γκόγκουρας, έρχονται να σας ξεσηκώσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Αγαπημένα τραγούδια, κέφι και μουσική σε ένα μοναδικό απογευματινό live!

Οι βραδιές open mic επιστρέφουν στη Λάρισα! Η καλύτερη ευκαιρία για επίδοξους κωμικούς να δοκιμαστούν στη σκηνή για πρώτη φορά αλλά και για πιο έμπειρους να δοκιμάσουν φρέσκα αστεία. Κάθε εμφανιζόμενος έχει στη διάθεση του 5 λεπτά δόξας.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στην κεντρική πλατεία Λάρισας έχει live. Ο Δημήτρης Μπουρνάκας, η Ειρήνη Λαίδου και ο Βαγγέλης Τσιαπλές θα σας διασκεδάσουν με αγαπημένες μουσικές επιλογές, κέφι και πολύ διάθεση.

Το Χρυσό Τζάκι και αυτό τον χειμώνα ανανεωμένο έχει ζωντανό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ από τις 20:30 - 00:00 και κάθε Κυριακή μεσημέρι από τις 14:00.